HRM-Nordic Recruiting

Et nemt og overskueligt rekrutteringssystem. Vi skræddersyer tilbud baseret på jeres virksomheds behov.

Effektiviseret online rekruttering med rekrutteringssystem

HRM-Nordic Recruiting hjælper dig med at spare tid og ressourcer i rekrutteringsprocessen. Med HRM-Nordic Recruiting får du et overskueligt og intuitivt rekrutteringssystem, som gør det nemmere at finde de rette jobkandidater.

Rekrutteringssystemet sikrer en strømlinet rekrutteringsproces, som skaber overblik over ansøgere og jobopslag samt overholder persondataforordningen ift. opbevaring af persondata.

Med rekrutteringssystemet fra HRM-Nordic kan du øge mulighederne for at tiltrække den rette kandidat ved at sprede jobopslaget på de sociale medier og eksterne jobsites samt udsende jobopslaget via. Iframe på egen hjemmeside.

Systemet opbevarer alle ansøgningerne, hvor der herefter kan screenes og segmenteres for at finde frem til de kandidater, man ønsker til samtale. De udvalgte kandidater kan efterfølgende indkaldes til samtale direkte fra systemet.

Vores rekrutteringssystem er for dig, der har mellem 5 og 100 rekrutteringer pr. år.

Nemt og overskueligt rekrutteringssystem

Ved rekruttering af nye medarbejdere er der ofte mange administrative processer såsom udsendelse af stillingsopslag, indsamling af ansøgninger og udsendelse af afslag, der skal udføres. Rekrutteringsprocessen er derfor ofte lang og tidskrævende.

Med vores rekrutteringssystem kan du automatisere store dele af de administrative processer og dermed gøre rekrutteringen af nye medarbejdere nemmere, hurtigere og mere effektiv. I rekrutteringssystemet kan du både udarbejde jobopslag, foretage screening af kandidater, sende automatiske afslag på e-mail og invitere jobkandidater til samtale.

Vores rekrutteringssystem giver dig desuden mulighed for at sprede jobopslaget til de sociale medier, eksterne jobsites og via. Iframe på egen hjemmeside. Dette øger sandsynligheden for at tiltrække den helt rette kandidat til stillingen.

Kom i gang med rekrutteringen med kun 3 steps

 1. Du beslutter dig for annoncens indhold
 2. Du beslutter dig for, hvilke informationer du har brug for fra kandidaten
 3. Du opsætter evt. selekteringsspørgsmål, som kan gøre det nemmere for dig at sortere i kandidaterne.

Herefter fastlægger du:

 • Hvem der skal kunne se og være med til at bedømme kandidaterne – f.eks. den ansættende leder
 • Hvilke jobsites annoncen skal være på
 • Hvilken jobskabelon og font du skal bruge
 • Hvordan opsætningen af ”tak for din ansøgning” svar til kandidaterne skal være.

Se hvor let det er at oprette en jobannonce i rekrutteringssystemet

HRM-Nordic Recruiting gør rekruttering af kandidater lettere

Rekrutteringssystemet fra HRM-Nordic effektiviserer rekrutteringsprocessen og gør rekruttering af kandidater nemmere, hurtigere og mere overskuelig. I rekrutteringssystemet opbevares alle kandidaternes ansøgninger, der gør det muligt at foretage en hurtig og effektiv screening og segmentering for at udvælge de kandidater, der skal til samtale.

De kandidater der har sagt JA til at få deres CV i jeres CV-database bliver desuden automatisk uploadet i jeres egen CV-database og får automatisk e-mail omkring forlængelse jf. GDPR.

Jeres egen CV-database gør det muligt at finde fremtidige kandidater, som har vist interesse for jeres organisation. Vi anbefaler altid at gennemse CV databasen inden en stilling slås op, da det kan være meget ressourcebesparende at finde den nye kollega i CV-databasen.

Efter modtagelsen af alle kandidaternes ansøgninger og CV’er, kan du bede lederne om at give deres vurdering af kandidaterne og sende invitation hertil direkte fra rekrutteringssystemet. Når de kandidater I ønsker at have til en samtale er fundet, kan I indkalde disse til samtale direkte fra systemet.

Efter gennemførelse af samtaler og udvælgelse af den eller de kandidater I ønsker at gå videre med, kan rekrutteringssystemet også være tidsbesparende for jer, når der skal sendes afslag. I rekrutteringssystemet kan du nemlig skræddersy en skabelon til afslag til hvert job og efterfølgende sende afslag afsted til mange på samme tid.

Overholdelse af persondataforordning

Med HRM-Nordic Recruiting er der styr på datahåndtering og overholdelse af EU's 2018 persondataforordning.

Markant tidsbesparelse

Med vores rekrutteringssystem opnår du en markant tidsbesparelse via strømlining og automatisering af opgaver i rekrutteringsprocessen.

Hurtig og professionel rekruttering

HRM-Nordic Recruiting sikrer dig en hurtigere og mere effektiv rekrutteringsproces samt en professionel håndtering af jobkandidater.

Enkelt og nemt rekrutteringssystem

Vores rekrutteringssystem har en nem, intuitiv og responsiv brugerflade, der gør det let at danne overblik og komme i gang med rekrutteringen.

Unikke funktioner til en effektiviseret rekrutteringsproces

E-mail skabeloner

Udform nemt dine egne e-mailskabeloner og send e-mails til jobkandidaterne manuelt eller automatisk direkte fra rekrutteringssystemet. Lav e-mailskabeloner til eksempelvis: Tak for din ansøgning, afslag, invitation til interview mv.

Hurtig screening

Foretag en hurtig screening af jobkandidaterne i rekrutteringssystemet baseret på foruddefinerede kritiske jobfaktorer, som er et ”must” for at bestride jobbet.

CV Databasae

Få dit helt eget CV-kartotek til opbevaring af udvalgte jobkandidaters CV. CV-databasen gør det muligt nemt og hurtigt at finde frem til kandidater, som tidligere har vist en interesse for organisationen.

Sociale medier

Spred rækkevidden for dine jobopslag via de sociale medier og øg chancerne for at nå ud til og tiltrække den rette jobkandidat til stillingen.

Kalenderindkaldelse

Invitér dine jobkandidater til samtaler direkte fra rekrutteringssystemet med tidspunkt, sted og varighed – præcis som du kender det fra Outlook, Gmail og lignende.

Tildel roller

Definér hvilke brugere der skal have en rolle i rekrutteringsprocessen. Det kan være f.eks. være den rekrutteringsansvarlige, godkenderen af jobannoncen eller lederen, som skal kunne følge med i rekrutteringsprocessen og udvælgelsen af kandidater.

Vores rekrutteringssystem er integreret med vores andre systemer

Rekrutteringssystemet fra HRM-Nordic er integreret med vores test- og analyseplatform: Finxs, Penneo samt Bluegarden. Dette gør det blandt andet muligt at udsende invitationer til udfyldelse af Extended DISC personanalysen og/eller til at sende invitationer til gennemførelse af færdighedstests direkte til jobkandidaterne via rekrutteringssystemet.

Priser for HRM-Nordic Recruiting

1-10 rekrutteringer/år

Kr. 500 pr. måned

 • Systemopsætning/timepris 750 kr/time
 • Integrerbart med FinxS og Extended DISC
 • Service – Gratis mail og telefon
 • Facebook og Linkedin integration
 • Lederadgang
 • Udtræk af projektdata
 • Overholdelse af Dataforordningen
 • 2 faktor system
 • HTTPS sikkerhed

11-50 rekrutteringer/år

Kr. 1.200 pr. måned

 • Systemopsætning/timepris 750 kr/time
 • Integrerbart med FinxS og Extended DISC
 • Service – Gratis mail og telefon
 • Facebook og Linkedin integration
 • Lederadgang
 • Udtræk af projektdata
 • Overholdelse af Dataforordningen
 • 2 faktor system
 • HTTPS sikkerhed

Frit forbrug

Kr. 1.500 pr. måned

 • Systemopsætning/timepris 750 kr/time
 • Integrerbart med FinxS og Extended DISC
 • Service – Gratis mail og telefon
 • Facebook og Linkedin integration
 • Lederadgang
 • Udtræk af projektdata
 • Overholdelse af Dataforordningen
 • 2 faktor system
 • HTTPS sikkerhed

* Alle priser forudsætter en etårig licensaftale på én eller flere af løsningerne i HRM-Nordic HR System

Vores garantier som leverandører af HR System

Professionelle

Vi tilstræber altid at have professionel tilgang til vores kunder. Vi vægter hurtig support og tilpassede løsninger – alle virksomheder er forskellige, og skal derfor behandles således.

Sikkerhed

Alle servere er sat op både med en driftsserver, samt med flere backup servere. Der tages backup hvert døgn og alle data opbevares indenfor EU.

Udvikling

Vi udvikler konstant på platformen, for at gøre den både bedre og mere attraktiv for vores kunder

Vores værdier er respekt, løsningsorienteret, kvalitet og målrettet – disse værdier tilstræber vi at inkorporerer i vores daglige arbejde såvel internt, som med vores kunder.