HRM-Nordic Rekruttering

Et nemt og overskueligt rekrutteringssystem. Vi skræddersyer tilbud baseret på jeres virksomheds behov.

Optimér din rekrutteringsproces med HRM-Nordic - det ultimative rekrutteringssystem

Synes du også, at dit rekrutteringssystem er for dyrt eller vil du forbedre dine rekrutteringsprocesser nemt og billigt?

Vi har gjort det både lettere og billigere at have sit eget rekrutteringssystem – inkl. både CV database, automail, mail skabeloner og integration til FB og LinkedIn.

HRM-Nordic Rekrutteringssystem gør det lettere for dig at styre rekrutteringsprocessen.

Vores rekrutteringssystem er for dig, der har mellem 5 og 100 rekrutteringer pr. år.

Vores rekrutteringssystem indeholder mange muligheder for individuel tilpasning og en række funktioner, der gør det let for dig. Blandt andet giver rekrutteringssystemet dig mulighed for, at du selv kan vælge, hvordan din jobannonce skal se ud. Derudover bliver der sendt autosvar ud, når der bliver søgt igennem HRM-Nordic rekrutteringssystem, hvilket gør dig i stand til at gå ansøgningerne igennem uden for meget stress. Når ansøgningerne er læst igennem, og du har fundet de rette kandidater, hjælper systemet dig med nemt at indkalde til samtaler og sende afslag til dem, der ikke er gået videre i processen.  

Med HRM-Nordic rekrutteringssystem bliver det altså nemmere for dig at håndtere og strukturere din ansættelsesproces fra start til slut, uden at noget går tabt undervejs.  

Betal kun for det, du har behov for

HRM-Nordic rekrutteringssystem bliver tilpasset den enkelte organisations behov. Derfor betaler du kun for de funktioner, som din virksomhed har brug for. Derudover bør du sikre dig, at der er en løbende udvikling, da systemet skal udvikle sig i forhold til GDPR og datatilsynet. Lige præcis dette får du med HRM-Nordic rekrutteringssystem. Samtidig hjælper systemet dig med at automatisere mange af de processer, der ellers skulle gøres manuelt. Du sparer dermed tid og penge, samtidig med at du undgår mange af de faldgruber, der kan være ved rekrutteringsprocessen.  

 

Tips til din rekrutteringsproces

Hvordan man laver en god jobannonce

En rekrutteringsproces kræver mere end man lige aner, hvis man er ny på markedet. Der er rigtig meget forberedelse og kommunikation med den relevante leder. For at gøre det lettere for dig, har vi, i nedenstående afsnit, ridset en række punkter op med nyttige tips til din rekrutteringsproces. 

 1. Afdæk både faglige og personlige ønsker hos den ansættende leder 
 2. Bed lederen om at rangere behovene før rekrutteringen går i gang 
 3. Vær skarp på, hvem du tiltrækker med din jobannonce – profil, erfaring, uddannelse m.m. 
 4. Udvælg segmenteringsspørgsmål på baggrund af prioriteringen i rekrutteringen. Det gør din rekrutteringsproces meget lettere. 
 5.  Lav en tidsplan til rekrutteringsprocessen. Det gælder både indkaldelse til samtale, selve samtalerne, beslutning, afslag m.m. 

Med HRM-Nordic Rekrutteringssystem dækker vi normalt mellem 90 & 100 % af dine behov – samtidig med at vi ikke har sat begrænsning af brugere.

Du synes måske at det med at skrive jobannoncer er noget af det mest kedelige i hele verden, eller også river du dig selv i håret hver gang, fordi du ikke ved, hvordan du skal gribe det an. Vi forstår dig godt, for det kan være svært at skrive en jobannonce, der fanger den rette kandidat. Derfor vil vi gerne hjælpe dig lidt på vej med et par gode råd.   

Start med at skrive en spændende overskrift, der giver kandidaterne lyst til at læse mere. Vi kan også kalde det for en krog, der netop har til formål at fange fisken (i dette tilfælde kandidaten). Hvis du synes det er for svært at begynde med, kan du med fordel skrive annoncen før du laver overskriften. HRM-Nordic rekrutteringssystem giver jer, som nævnt ovenfor, desuden mulighed for at lave jeres eget layout, som fortæller noget om jeres organisation.  

Det næste du skal være opmærksom på, er at du skal være konkret og specifik. Både i forhold til teksten, men også under opbygningen af annoncen. Det hele skal være overskueligt og lige til, og så skal du huske alle fakta. 

Billeder eller illustrationer gør annoncen mere indbydende, hvorfor vi vil anbefale dig at gøre brug af dette.  

Der vil næsten altid være spørgsmål til annoncen. Derfor skal du huske at angive, hvem der er kontaktperson for disse henvendelser. Du er nu klar til at skubbe din annonce online og forhåbentlig finde den rette kandidat til jobbet.   

Se hvor let det er at oprette en jobannonce i HRM-Nordic rekruttering

Lille virksomhed (under 40 ansatte)

Priser fra
kr 167 pr. måned ved årlig betaling
 • Få et rekrutteringssystem, der er tilpasset dine behov

Mellemstor virksomhed (under 200 ansatte)

Priser fra
kr 750 pr. måned ved årlig betaling
 • Vi hjælper dig i gang

Stor virksomhed (Mere end 200 ansatte) + rekrutteringshuse

Priser fra
kr 2000 pr. måned ved årlig betaling
 • Gør det nemmere for dig og din rekrutteringsproces

Faldgruber ved rekruttering

Hvem siger at rekruttering er nemt? Ja, ikke os i hvert fald. Ligesom med medarbejdernes masterdata, er der også her en række faldgruber, som vi skal være opmærksomme på. Nedenfor har vi lavet 7 punkter, som vi anbefaler dig at have for øje.

 1. Vi skifter medarbejdere. Derfor er det vigtigt hele tiden at vide, hvem der er den ansvarlige for rekrutteringssystemet 
 2. Vi har ikke tid til dialog med lederen, så vi tager opslaget fra sidst. Dermed bliver det ikke tilpasset den enkelte stilling, og vi får måske ikke de rette kandidater.  
 3. Vi skal vælge mellem 5 jobskabeloner – men vi ønsker vores eget (nogle rekrutteringssystemer har ikke muligheden for at du kan lave din egen skabelon) 
 4.  Spørgsmålene forberedes ikke til samtalen 
 5. Vi glemmer at sende afslag, hvilket får dig som organisation til at fremstå uprofessionel.  
 6. Vi får ikke slettet kandidater, der ikke fik stillingen i rekrutteringssystemet 
 7. Opbevaring og sletning af data sker ikke korrekt

Overholdelse af persondataforordning

Med HRM-Nordic rekruttering er der styr på datahåndtering og overholdelse af EU's 2018 persondataforordning.

Markant tidsbesparelse

Med vores rekrutteringssystem opnår du en markant tidsbesparelse via strømlining og automatisering af opgaver i rekrutteringsprocessen.

Hurtig og professionel rekruttering

HRM-Nordic rekruttering sikrer dig en hurtigere og mere effektiv rekrutteringsproces samt en professionel håndtering af jobkandidater.

Enkelt og nemt rekrutteringssystem

Vores rekrutteringssystem har en nem, intuitiv og responsiv brugerflade, der gør det let at danne overblik og komme i gang med rekrutteringen.

Unikke funktioner til en effektiviseret rekrutteringsproces

E-mail skabeloner

Udform nemt dine egne e-mailskabeloner og send e-mails til jobkandidaterne manuelt eller automatisk direkte fra rekrutteringssystemet. Lav e-mailskabeloner til eksempelvis: Tak for din ansøgning, afslag, invitation til interview mv.

Hurtig screening

Foretag en hurtig screening af jobkandidaterne i rekrutteringssystemet baseret på foruddefinerede kritiske jobfaktorer, som er et ”must” for at bestride jobbet.

CV Databasae

Få dit helt eget CV-kartotek til opbevaring af udvalgte jobkandidaters CV. CV-databasen gør det muligt nemt og hurtigt at finde frem til kandidater, som tidligere har vist en interesse for organisationen.

Sociale medier

Spred rækkevidden for dine jobopslag via de sociale medier og øg chancerne for at nå ud til og tiltrække den rette jobkandidat til stillingen.

Kalenderindkaldelse

Invitér dine jobkandidater til samtaler direkte fra rekrutteringssystemet med tidspunkt, sted og varighed – præcis som du kender det fra Outlook, Gmail og lignende.

Tildel roller

Definér hvilke brugere der skal have en rolle i rekrutteringsprocessen. Det kan være f.eks. være den rekrutteringsansvarlige, godkenderen af jobannoncen eller lederen, som skal kunne følge med i rekrutteringsprocessen og udvælgelsen af kandidater.

Vores rekrutteringssystem er integreret med vores andre systemer

Rekrutteringssystemet fra HRM-Nordic er integreret med vores test- og analyseplatform: Finxs, Penneo samt Bluegarden. Dette gør det blandt andet muligt at udsende invitationer til udfyldelse af Extended DISC personanalysen og/eller til at sende invitationer til gennemførelse af færdighedstests direkte til jobkandidaterne via rekrutteringssystemet.

Priser for HRM-Nordic Recruiting

1-10 rekrutteringer/år

Kr. 500 pr. måned

 • Systemopsætning/timepris 750 kr/time
 • Integrerbart med FinxS og Extended DISC
 • Service – Gratis mail og telefon
 • Facebook og Linkedin integration
 • Lederadgang
 • Udtræk af projektdata
 • Overholdelse af Dataforordningen
 • 2 faktor system
 • HTTPS sikkerhed

11-50 rekrutteringer/år

Kr. 1.200 pr. måned

 • Systemopsætning/timepris 750 kr/time
 • Integrerbart med FinxS og Extended DISC
 • Service – Gratis mail og telefon
 • Facebook og Linkedin integration
 • Lederadgang
 • Udtræk af projektdata
 • Overholdelse af Dataforordningen
 • 2 faktor system
 • HTTPS sikkerhed

Frit forbrug

Kr. 1.500 pr. måned

 • Systemopsætning/timepris 750 kr/time
 • Integrerbart med FinxS og Extended DISC
 • Service – Gratis mail og telefon
 • Facebook og Linkedin integration
 • Lederadgang
 • Udtræk af projektdata
 • Overholdelse af Dataforordningen
 • 2 faktor system
 • HTTPS sikkerhed

* Alle priser forudsætter en etårig licensaftale på én eller flere af løsningerne i HRM-Nordic HR System

Vores garantier som leverandører af HR System

Professionelle

Vi tilstræber altid at have professionel tilgang til vores kunder. Vi vægter hurtig support og tilpassede løsninger – alle virksomheder er forskellige, og skal derfor behandles således.

Sikkerhed

Alle servere er sat op både med en driftsserver, samt med flere backup servere. Der tages backup hvert døgn og alle data opbevares indenfor EU.

Udvikling

Vi udvikler konstant på platformen, for at gøre den både bedre og mere attraktiv for vores kunder

Vores værdier er respekt, løsningsorienteret, kvalitet og målrettet – disse værdier tilstræber vi at inkorporerer i vores daglige arbejde såvel internt, som med vores kunder.

Informationssikkerhed