HRM-Nordic API integration til andre systemer

HRM-Nordic API integration til andre systemer er meget vigtigt for os – vi udvikler efter dine ønsker gerne API integrationer som gør data flowet let og uden manuel arbejde.

En API integration forklaret med menneskelige termer

En api er egentlig navlestrengen mellem to forskellige typer computer software, og kan løbende og i real time udveksle data mellem disse systemer. Det er kort fortalt en grænseflade hvor to computere, der ofte ikke laver det samme – kan tale sammen i et fælles sprog der kan fortolkes af computer programmerne.

Den kommunikation kan foregå, uanset hvad sprog computerprogrammerne ellers er skrevet i.

Vi tror at det er vigtigt, at vi sætter strøm til så mange processer som muligt – f.eks således, at der kobles både lønsystem, ferieplanlægning og testsystem på HRM-Nordic, således at du kan have alt et sted.

En API integration er egentlig et værktøj

Definitionen af en API integration, er dermed et sæt værktøjer der fungerer sammen og derigennem kan man bygge applikationer eller software typer på tværs af systemer. Med et API kan man benytte sig af mange forskellige systemer og programmer og kan overføre mange forskellige former for data.

Det er altid vigtigt at lave en overvejelse om, hvem der styrer data – f.eks – er det lønsystemet der modtaget data fra HRM-Nordic – her kan vi skubbe data afsted x antal gange om dagen eller er det løn systemet som opdaterer HR Systemet x antal gange om dagen.

HRM-Nordic er allerede integreret via API integration med følgende systemer


Penneo API

Vores garantier som leverandører af HR System

Professionelle

Vi tilstræber altid at have professionel tilgang til vores kunder. Vi vægter hurtig support og tilpassede løsninger – alle virksomheder er forskellige, og skal derfor behandles således.

Sikkerhed

Alle servere er sat op både med en driftsserver, samt med flere backup servere. Der tages backup hvert døgn og alle data opbevares indenfor EU.

Udvikling

Vi udvikler konstant på platformen, for at gøre den både bedre og mere attraktiv for vores kunder

Vores værdier er respekt, løsningsorienteret, kvalitet og målrettet – disse værdier tilstræber vi at inkorporerer i vores daglige arbejde såvel internt, som med vores kunder.