Ét HR-system - Flere løsninger

Modulopbygget HR System til online rekruttering, opbevaring af masterdata, løbende opfølgning på fokusområder samt kontinuerlig dialog imellem ledere og medarbejdere

HRM-Nordic er et danskudviklet HR-system, som er blevet udviklet i samarbejde med mindre og mellemstore virksomheder. Vi udvikler løbende på HR-systemet, så det til enhver tid dækker virksomhedernes behov.

Vores HR-system er modulopbygget, så virksomheden kun betaler for de moduler, der er behov for. Derudover kan systemet også tilpasses til virksomhedens størrelse, og det er let at op- eller nedskalere, hvis det bliver nødvendigt.

Informationssikkerhed

Modulerne i HRM-Nordic

Whistleblowersystem
Whistleblowerordningen
 • Sæt aktiviteterne i system med standardiserede processer
 • Underret den/de ansvarlige for opgaven direkte
 • Følg aktiviteternes status løbende
 • Fleksibelt modul til projektstyring, introplaner og uddelegering af arbejdsopgaver
Læs mere
Puls-målinger
 • Løbende opfølgning på trivsel
 • Bruges på både individ-, team-, afdelings- og organisationsniveau
 • Nem importering eller manuel oprettelse af respondenter
 • Sikrer at fingeren holdes på pulsen i f.eks. implementeringsfaser
Læs mere
MUS / PU-samtaler
 • Styring og udvikling af ledere, medarbejdere og teams
 • Sikre en løbende dialog igennem hele organisationen
 • Skræddersy samtaleskabeloner efter jeres behov
 • Udsend dagsorden og indhent accept forud for samtalen
Læs mere
Onboarding modul
 • Sæt aktiviteterne i system med standardiserede processer
 • Underret den/de ansvarlige for opgaven direkte
 • Følg aktiviteternes status løbende
 • Fleksibelt modul til projektstyring, introplaner og uddelegering af arbejdsopgaver
Læs mere
Masterdata
 • Overskuelig og fleksibel organisationsstruktur
 • Fleksibel drag-and-drop opsætning af datafelter
 • 4 brugerniveauer – adgang både for superbrugeren, lederen og medarbejderen
 • Overholder EU’S 2018 dataforordning
Læs mere
Kontraktmodul
 • Underskriv dokumenter online
 • Opret så mange kontraktskabeloner, som du ønsker
 • Hold styr på underskrifter ved at vedhæfte kontrakten til medarbejderen
 • Kompatibel med Rekruttering og Masterdata
Læs mere
Rekrutteringssystem
 • Spar tid og ressourcer med et intuitivt rekrutteringssystem
 • Udsend invitation til udfyldelse af personprofiler og kognitive test til jobkandidater direkte fra systemet
 • Integrerbart med eksterne jobsites, samt Facebook og LinkedIn
 • Ubegrænset antal e-mailskabeloner
Læs mere

Hvad kan HR-systemet?

HRM-Nordic er et modulopbygget HR-system, der omfatter disse moduler:

hr system

HRM-Nordic kan altså understøtte hele medarbejderens ansættelsesperiode lige fra rekruttering til afskedigelse. Kombineres ovenstående moduler, understøtter de medarbejderen lige fra udsendelse af jobopslag, digital underskrift af ansættelseskontrakt, forberedelse af medarbejderens første arbejdsdag, opbevaring af medarbejderdata, MUS samt løbende opfølgning på forskellige fokusområder.

HRM-Nordic lever op til kravene fra persondataforordningen (GDPR) – og samtidig bliver det lettere for dig at håndtere og opbevare medarbejdernes persondata. HR-systemet er opdelt i flere brugerniveauer, hvor man kan definere, hvem der skal have adgang til at se, redigere og oprette informationer på andre medarbejdere. Derudover kan den enkelte medarbejder også let få overblik over den data, der er registreret for vedkommende via HRM-Nordic MyPage.

HR-systemet understøtter 9 forskellige sprog, herunder dansk, engelsk, svensk, norsk, tysk m.fl.

Få samlet masterdata ét sted

En af de mest grundlæggende funktioner for et HR-system er opbevaring af medarbejderdata. Med HRM-Nordic Employee Center kan medarbejderdata opbevares og håndteres korrekt i henhold til persondataforordningen (GDPR). Opbyg organisationsstrukturen i Employee Center, og definer hvem der skal have adgang til forskellige niveauer af data. Læs mere om HRM-Nordic Empoyee Center her.

Håndter rekruttering af nye medarbejdere

Med rekrutteringsmodulet kan rekrutteringsprocessen effektiviseres – spar både tid og ressourcer. HRM-Nordic Recruiting strømliner processen og skaber et overblik over alle ansøgere og jobopslag.

Et jobopslag kan oprettes med tre simple trin: 1) Udarbejd jobopslagets indhold, 2) angiv hvilke oplysninger, der er behov for fra jobkandidaten, 3) opstil selekteringsspørgsmål, som er afgørende for stillingen.

Med disse tre trin kan feltet af ansøgere hurtigt indsnævres, så der kun bruges tid og ressourcer på at gennemgå kvalificerede jobansøgninger.

Læs mere om HRM-Nordic Recruiting her.

Digital underskrift med HRM-Nordic E-signing

Håndter digitale underskrifter med HRM-Nordic E-signing. Dette modul gør det let at underskrive dokumenter online. Det kan eksempelvis være en ansættelseskontrakt, lønbreve eller andre vigtige dokumenter.

HRM-Nordic digital underskrift er kompatibelt med både Masterdata og Rekruttering, så information om en medarbejder kan indhentes fra de andre moduler, lige som underskrevne dokumenter kan gemmes i Masterdata-modulet.

Pre- og Onboarding af nye medarbejdere

Når der ansættes en ny medarbejder, følger en række forskellige aktiviteter: Der skal bestilles nøgler eller nøglekort, blomster til første dag, computer, som også skal have installeret alle de nødvendige programmer, medarbejderen skal oprettes i lønsystemet og meget mere. Med Pre- og Onboardingmodulet skabes der overblik og struktur på de forskellige opgaver.

Udvikl medarbejdere via MUS samtaler

HRM-Nordic Development er et modul, der kan bruges til at styre alle former for team- og medarbejdersamtaler. Uanset formålet kan der oprettes forskellige skabeloner for en samtale, eksempelvis MUS.

Brug HRM-Nordic Development til at sende en invitation samt dagsorden til en medarbejder forud for en medarbejderudviklingssamtale, og brug samtaleskabelonen til at styre samtalen. Efter samtalen kan modulet anvendes til at sende en endelig version af aftalerne, der indtastes i skemaet, som de deltagende parter kan godkende. Er der behov for det, kan den endelige version af skemaet tilknyttes medarbejderens profil (medarbejderkortet) i Employee Center.

Løbende opfølgning via PULS målinger

Følg løbende op på medarbejdertrivslen, klimaet i produktionen eller motivationen blandt medarbejderne med HRM-Nordic Puls. Uanset hvilke fokusområder der skal følges op på, kan det gøres nemt og hurtigt med dette modul.

Med HRM-Nordic Puls kan de opsatte spørgsmål udsendes via mail eller sms til de personer, der ønskes feedback fra. I takt med at disse personer besvarer spørgsmålene, indsamler modulet dataene og sammenligner med tidligere undersøgelser. Modulet sender en endelig rapport med resultaterne fra undersøgelsen.

Hvad koster HRM-Nordic?

Tidligere var det dyrt at anskaffe sig et HR-system, og det var ikke særligt fleksibelt. I dag udvikles HR-systemer typisk som SaaS- (Software as a Service) eller cloudløsning, hvilket også gør systemet langt mere fleksibelt. Denne type systemer kan desuden tilgås uanset hvor, man er, og selvom man ikke har adgang til sin arbejdscomputer, da man blot logger ind med sine egne loginoplysninger.

Med HRM-Nordic får du et cloudbaseret HR-system, hvor du kun betaler for de moduler, du har behov for. Ydermere betaler du kun for det antal medarbejdere, der er i virksomheden – og det er let og billigt både at op- og nedskalere, hvis behovet ændrer sig.

Vi har udviklet HRM-Nordic, så det er blandt de mest økonomiske HR-systemer på markedet i dag. Vores forskellige moduler gør, at vi samtidig tilbyder de mest efterspurgte løsninger for et HR-system i dag. HR-systemet bliver løbende udviklet, hvilket betyder, at vi løbende implementerer nye funktioner, baseret på vores kunders ønsker.

Et HR-system giver ofte virksomheden store besparelser, da der skal bruges mindre tid og færre ressourcer til at håndtere en række administrative opgaver. Besparelsen i tidsforbruget er ofte mange gange større end investeringen i et system som HRM-Nordic.

Priseksempel på HRM-Nordic HR-System

En virksomhed med 25 medarbejdere vil ofte kunne komme i gang med HRM-Nordic for ca. 10.000 kr. Prisen varierer selvfølgelig alt efter hvilke moduler, der ønskes. Se alle vores gældende priser her.

For at sikre, at I kommer godt i gang med HRM-Nordic, hjælper vi jer med at implementere HR-systemet. Er du i tvivl om HRM-Nordic er noget for din virksomhed, har du mulighed for at prøve systemet gratis i 30 dage – og du vælger selv, om du vil prøve ét eller flere moduler.

Sådan implementeres HRM-Nordic HR-System

For at implementere HRM-Nordic succesfuldt i din virksomhed, er der behov for både dine og vores kompetencer. Du kender virksomheden og dens behov, mål og ønsker, og vi kender HR-systemets muligheder for at understøtte jeres behov.

Vi hjælper derfor med implementeringen af HR-systemet for at sikre, at det dækker jeres behov og lever op til jeres forventninger. Ønsker I selv at implementere HR-systemet uden hjælp, er dette naturligvis også en mulighed.

Du kan læse mere om, hvordan vi hjælper dig i gang med HRM-Nordic – både før, under og efter implementeringen.

Hvorfor vælge HRM-Nordic?

HRM-Nordic er et effektivt og fleksibelt HR-system. Modulopbygningen betyder, at du kun betaler for de funktioner, som du har behov for. Derudover er HRM-Nordic et prisbilligt HR-system, så også mindre virksomheder kan være med.

Vores udviklere implementerer løbende nye funktioner, som vores kunder efterspørger. Synes du, der mangler noget i systemet, hører vi gerne dit forslag, så vi kan gøre vores system endnu bedre.

Prøv HRM-Nordic HR-system gratis i 30 dage

Er du i tvivl om HRM-Nordic er den rette løsning for din virksomhed, eller er du i tvivl om, hvilke moduler din virksomhed har behov for? Så prøv HR-systemet gratis i 30 dage. Prøveperioden er uforpligtende, og vi sørger for at hjælpe dig i gang, så du får mest muligt ud af din prøveperiode.

Har du spørgsmål til HRM-Nordic, funktionerne i systemet eller vil du blot høre endnu mere, kan du kontakte os på telefon 70 26 32 25 eller sende en mail til info@hrm-nordic.com.