FAQ Spørgsmål til HRM-Nordic Measure

Faq-Measure er de oftest stillede spørgsmål vi modtager – og svar – herunder. Hvis du har spørgsmål til Faq-Measure, som du ikke kan finde svar på denne side, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 42 13 80 05 eller send en mail til info@hrm-nordic.com

Nej du betaler et beløb pr. person pr. måned, på denne måde kan du lave ubegrænset målinger.

Mange gennemfører løbende opfølgninger på interne indsatsområder, såsom processer, kpi eller punkter fra medarbejdertilfredshedsundersøgleser – andre anvender den overfor kunder og leverandører.

Ja, vi har udviklet en exit måling, som giver dig mulighed for ubegrænset målinger i den periode du køber løsningen for. Hvis du har flere indgange eller butikker, kan du opstille så mange som du ønsker, du kan samle data eller holde det 100% adskilt.

Du kan enten taste dem ind eller som vi anbefaler uploade en Excel fil med navnene i. Vi har udviklet en demo fil, som gør det nemt at anvende og uploade.

Du kan vælge mellem en grafisk præsentation med flere forskellige layouts eller lave udtræk i Excel.

Ja du kan oprette dig som modtager at statistikken, her kan du bestemme hvornår du ønsker at modtage den samt hvilken periode du vil modtage for samt om det er med eller uden interpolering af data.

Du kan også vælge om det er for hele organisationen – samlet eller kun en specifik afdeling du ønsker data fra.

Ja, du beslutter selv, hvor mange dage efter den normale invitation der skal sendes påmindelse om udfyldelse, alt dette gør det let for dig.