HRM-Nordic Employee Center FAQ

Se de oftest stillede spørgsmål vi modtager – og svar – herunder. Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på på denne side, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 42 13 80 05 eller send en mail til info@hrm-nordic.com

Nej – du har som udgangspunkt ubegrænset – du betaler for det antal personer du har i systemet.

En stor del af sikring af data jf. GDPR er at sikre, at du får slettet medarbejderne når forældelses perioden er ovre – så du betaler for personerne til du sletter dem.

Ja – du har administrationsrettigheder og kan se, tilpasse, tilføje og slette.

Udgangspunktet er, at alle medarbejdere har et adgangsniveau, nogle er alm. medarbejdere, andre ledere og andre kan være superbrugere. Der kan være nogle der kan se på tværs i organisationen f.eks. på et bestemt felt. Du bestemmer, hvilke roller der kan se og ikke se, hvilke der kan rette og ikke rette.

Ja alle medarbejderne bliver tilknyttet ”en stol” i organisationsdiagrammet således du først ser afdelingsdiagrammet, og herefter kan du gå ind i en afdeling og se ”stolene” – det er printbart.

Ja du kan udtrække statistik på samtlige felter som du har opsat.

Ja, vi har udviklet det således, at en ”stol” er en position i organisationen – og alle positioner har en job krav profil, som du kan udfylde som job krav. Denne jobkrav kan du sammenligne med personen – således at du får en GAP analyse ud – andre vil kalde det en udviklings analyse.

Analysen kan fortælle dig på individ eller organisationsniveau, hvor der er behov for udvikling.

Ja, vi arbejder både med et onboarding og et preboarding. Preboarding er til alle de praktiske ting, der skal ske ved opstart internt. Hvorimod Onboarding relaterer sig mere til medarbejderens eget program.