HRM-Nordic Blog

Brug HRM Nordic Measure uden betaling i 2021

HRM-Nordic udviser samfundssind i en svær periode

Det er nu bevidst igennem studier at uanset om du er folkeskoleelev, lærer på en videregående uddannelse, ansat i en virksomhed eller hjemsendt – så påvirker det os meget. Det er et fælles ansvar både som organisation eller skole at gøre vores bedste for, at alle har det godt til trods for Covid 19. HRM-Nordic/HR […]

Læs mere

Motiver medarbejderne på afstand

Motivér medarbejderne på afstand

Hjemmearbejde stiller helt nye krav til ledelsen – både i forhold til koordinering af arbejdsopgaver, sparring, samarbejde og kommunikation. Distanceledelse bliver mere og mere anvendt i virksomhederne. Det kan både skyldes store geografiske afstande i globale virksomheder, men også som følge af corona-krisen, hvor mange har etableret hjemmekontorer. Uanset årsagen til distanceledelse kan det være […]

Læs mere

distanceledelse

Sådan får du succes med distanceledelse

Selvom distancearbejde allerede har været en integreret del i mange virksomheder før Corona, har Coronakrisen alligevel været med til at skub i forhold til etablering af hjemmearbejdspladser og distancearbejde i de fleste virksomheder. Under nedlukningen af Danmark i foråret blev hjemmearbejdspladserne dermed for alvor sat på prøve, og for mange virksomheder gik det da også […]

Læs mere

MyHRsol skifter navn

MyHRsol skifter navn

Den 1. november 2020 skifter vores HR-system, MyHRsol, navn til HRM-Nordic. Det sker som følge af den udvikling vi er inde i, hvor vi bl.a. udvider til flere internationale markeder.

Læs mere

Gode tips til målstyring i virksomheden

Mange virksomheder og organisationer vælger at præstationsmåle på de ansattes arbejdsprocesser og præstationer med henblik på at effektivisere og sikre, at de opstillede mål bliver nået ved årets udgang. På den måde bliver det endelige mål styrende for den måde, som medarbejderne løser deres opgaver på. Det kan være positivt med målstyring i den forstand, at der er et klart mål for arbejdsprocesserne, hvilket kan være motiverende og meningsgivende i jobbet.

Læs mere

Onboarding: Byd den nye medarbejder velkommen

3 gode råd til onboarding af nye medarbejdere

En god onboardingproces kan være altafgørende for, at en ny medarbejder finder sig godt til rette i virksomhedens kultur og i sin dagligdag. Oplever medarbejderen ikke dette, er der også en overhængende risiko for, at I skal ud og lede efter en ny medarbejder igen, og det er som bekendt en omkostningstung proces.

Læs mere

Hjemmearbejde

HR-afdelingen udgør en vigtig rolle ved hjemmearbejdspladser

Traditionelt set har HR-afdelingens vigtigste rolle været, at rekruttere nye medarbejdere samt medarbejderudvikling og medarbejderfastholdelse. I takt med at arbejdspladserne bliver mere fleksible - og særligt set i lyset af Covid-19, hvor der på rekordtid blev etableret utallige hjemmearbejdspladser, har HR-afdelingen vist sig at have en endnu større rolle i virksomheden.

Læs mere

Opbevaring af medarbejderdata

Håndterer du medarbejderdata korrekt?

Alle virksomheder med ansatte, har gemt en række persondata på sine medarbejdere. Derfor er det også vigtigt, at denne data håndteres korrekt, så man ikke risikerer at få store bøder, som overtrædelser af GDPR kan betyde.

Læs mere

Håndter rekrutteringer med HRM-Nordic Recruiting

Håndter rekrutteringer med HRM-Nordic Recruiting

Mange anvender et HR system til at håndtere data om de eksisterende medarbejdere. Men hvorfor ikke også håndtere data fra potentielle medarbejdere i HR systemet? Større virksomheder gør måske dette i højere grad end mindre virksomheder, men mindre virksomheder vil også kunne få gavn af at anvende HR-systemet gennem rekrutteringsprocessen.

Læs mere

Send SMS'er fra HRM-Nordic Measure

Modtag feedback via SMS med HRM-Nordic Measure

Som noget nyt kan du nu udsende fokusområder i HRM-Nordic Measure til medarbejdere eller kunder via SMS. Det betyder, at du kan få et hurtigt svar og dermed også et hurtigt overblik over målgruppens feedback.

Læs mere

Forberedelse til MUS-samtalen

Forberedelse til MUS-samtalen – det skal du gøre

Forberedelse er altafgørende for, at du får succes med medarbejderudviklingssamtalen. Særligt hvis dette kun afholdes én gang om året. Vi har tidligere skrevet om, hvordan du kan få succes med MUS. I dette blogindlæg fokuserer vi på, hvordan du bedst forbereder dig til denne samtale.

Læs mere

Tips til at vælge det rigtige HR system

Valg af HR System – gode råd

Et HR System er et personaleadministrations system, der har mange funktioner. Et HR System kan bruges til opbevaring af medarbejderdata, men kan også indeholde mange andre mere avancerede løsninger som rekrutteringssystemer og systemer til styring af virksomhedens interne eller eksterne processer.

Læs mere

Fordele ved et HR system

Fordele ved et HR system

Der er mange fordele ved at implementere et HR system i virksomheden. Mange virksomheder, der har implementeret et HR system, finder hurtigt ud af, at systemet er uundværligt for dem, fordi det bl.a. sparer virksomheden for tidskrævende administrative processer – og dermed er der også en økonomisk besparelse at hente.

Læs mere

Få succes med MUS samtalen

Få succes med MUS-samtaler

Langt de fleste virksomheder afholder en årlig medarbejderudviklingssamtale (MUS) med hver medarbejder. Samtalen er en åben dialog mellem medarbejderen og lederen, og sammen skal de bl.a. tale om, hvilke udviklings- og efteruddannelsesmuligheder, der er for medarbejderen.

Læs mere

Et HR system kan gavne alle virksomheder

Et godt HR system gør arbejdet lettere – også i små virksomheder

Det er sådan i mange aspekter af livet – både privat og erhvervsmæssigt – at overblik gør tilværelsen lettere. Når man har sin kalender foran sig, er det lettere at lave en aftale, når man har overblik over sin økonomi, kan man bedre se, om man har råd til at købe sig det, man ønsker sig og så videre. Sådan er det også i arbejdet med HR.

Læs mere

Informationssikkerhed